fbpx

PPI (DISC) felmérés

A DISC, a munkastílust és motivációt méri és négy fő dimenziót vizsgál: Dominancia, Befolyásolás, Stabilitás és Következetesség. Ez a teszt alaposan értékeli az egyéni teljesítményt, a kezdeményezőkészséget, a munka minőségét, az együttműködési képességet, a problémamegoldó készséget, valamint az alkalmazkodó képességet. Kiemelten hasznos eszköz ez az egyéni és csoportos fejlesztési folyamatok során, valamint az új munkatársak kiválasztásánál más felméréseinkkel összekapcsolva. A teszt online felületen keresztül, 25 különböző nyelven érhető el, így biztosítva, hogy széles körben és különböző kultúrákban is alkalmazható legyen.

 

 

Teljesítménymutató (PPI) egy DISC személyiségteszt / DISC felmérés, ami a jelölt / meglévő munkatárs munkastílusáról ad információt: arról, hogy mennyire illik a csapatba, a vezetőhöz, hogyan lehet motiválni, és teljesítményét, esetleges konfliktusait sikeresen menedzselni.

 

 

 

 

A DISC felmérés választ ad arra, hogyan lehet az egyén hatékonyabb a munkájában, és a csoport szinergiája hogyan és mivel növelhető.

 

Az online DISC teszt kitöltése kb. 15 percet igényel, kérdőíve (többi felmérésünkhöz hasonlóan) automatikusan kiértékelődik a Profiles Assessment Center-ben, és a kérdőív is, a felmérés riportjai is 20 nyelven érhetőek el.

 

 

 

 

 

 

DISC személyiségteszt önálló használatát tanulnád? Train-the-trainer programot, DISC certification lehetőséget keresel? Várjuk jelentkezésed!

 

Az alábbiakban egy klasszikus tematika a DISC felmérések önálló használatának, elemzésének, értelmezésének tanulásához:

  • Morton DISC elmélete, a DISC személyiségtípusok
  • DISC kérdőívek és a Profiles PPI-DISC felmérése
  • DISC-re épülő modulok, interaktív gyakorlatok a tréningek során
  • Csoportdinamika, különböző DISC karakterek a résztvevők között
  • Konfliktuskezelés és a DISC típusok
  • DISC felmérés, DISC személyiségtipológia használata online programokon, virtuális tréningeken
  • Különböző kultúrák találkozása és a DISC tipológia
  • Profiles DISC Certification

 

Kapcsolatfelvétel