fbpx

Sales Checkpoint

  • 180 fokos felmérés / értékelés
  • 79 sales tevékenységről ad visszajelzést
  • Ügyfelekkel foglalkozó munkatársak fejlesztéséhez használjuk
  • Online, 15 nyelven érhető el

 

Sales Checkpoint felmérés az ügyfeles munkakörökben dolgozó munkatársak és vezetőik sales és vezetői tevékenységének hatékonyságát javítja.

 

A Sales Checkpoint 180 fokos felmérés megmutatja, hogyan értékeli az értékesítő a saját munkáját, és hogyan vélekedik erről a vezetője 7 fontos sales kompetenciában.

 

A felmérés keretében visszajelzést kapunk az értékesítő erősségeiről, egyéni fejlesztési fókuszairól, és arról, hogy egy értékesítési folyamatban, melyek azok a fázisok, amelyekre nagyobb hangsúlyt kellene fektetnie, hogy elérje a kitűzött célokat.

 

Értékelésünk használatakor kirajzolódnak a tréning / coaching szükségletek, valamint az is, hogy a vezető által az értékesítéssel kapcsolatban támasztott elvárásoknak és céloknak mennyire felel meg az ügyfeles munkatárs tevékenysége.

 

A felmérés hozzájárul az értékesítő fejlődéséhez azáltal, hogy bemutatja a sales tevékenységgel kapcsolatos ön-észlelés és a vezetője meglátásai közötti különbségeket diagramokon, szöveges elemzéseken keresztül. Emellett részletesen, kompetenciánként, 79 KPI formájában jelenik meg a saját és vezetője értékelése közötti esetleges eltérés.

 

Átlátható, konkrét “elvárás-rendszert” teremt a sales tevékenységekben a felmérés: visszamérhetősége miatt értékesítői teljesítményértékelést, az egyéni kompetenciafejlesztési célkitűzéseket, sales coachingot kiegészítő eszköz.

 

A Sales Checkpoint 180 fokos felmérésünk 15 nyelven érhető el, és kitöltése kb. 20 percet igényel.

Kapcsolatfelvétel