fbpx

Kommunikációs tréning

KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING – MÁSKÉNT

Verbális vagy non-verbális – mindig, mindenhol kommunikálunk: megéri jobban csinálni! Nem elég, hogy jót akarsz, ha nem értik!

A Profiles tréningjein különösen ügyelünk arra, hogy olyan gyakorlatias eszköztárat adjunk a résztvevők kezébe, amely testhezálló, „vállalható”, ugyanakkor hatékony.

A kommunikációs tréning elnevezés veszélyes, túl sok minden belefér, ezért mi így nem is javasoljuk meghirdetni a résztvevők között, mert keveseket fog megmozgatni.

Sokkal több érdeklődőt vonz majd a meghirdetett tematika úgy, ha tudjuk, ki, milyen kapacitásokkal rendelkezik, a „kommunikációs hiányosságai” milyen belső tulajdonságaira vezethetők vissza, és ehhez képest mit vár a vezetés, illetve a környezet.

A Profiles-nál nyílt kommunikációs tréningeket nem tartunk, hanem kizárólag ügyfeleinknél elvégzett, kompetenciákat feltáró projektjeink eredményeként javaslunk a résztvevők egyéni kapacitásához, fejlesztendő területeihez, valamint a cégvezetés elvárásaihoz igazított, 100%-ban gyakorlat alapú tréninget.

Mi tartozhat ide például?

– Min alapszik a kommunikációd hatásfoka?
– Te-Üzenet helyett Én-üzenet – pillanatok alatt bebizonyítjuk, hogy mi okozta eddig a konfliktus nem Számodra „nyerő” megoldásait!
– Mi üti ki Nálad a biztosítékot? Miért?
– Munkahely és otthon – másként kommunikálsz itt és ott? Miért?

– Tudatosság – Változás – Végigcsinálás – bármelyik elem nélkül a hatékonyságnövelés elvész
– Miről árulkodik a testbeszéded?
– Miért nem kérdezel? – Mert nem kapsz jó válaszokat? Ezt is tanulni kell!

Miről nincs szó a kommunikációs tréningen?

Adóról és vevőről, prezentációról, kommunikációs csatornákról és egyéb elméletekről.

Kommunikációs tréning tematika – Miről lesz szó?

Eddigi kommunikációs kudarcaink megértéséről, önmagunk eladásának kulcsairól, és hogy az lehess, aki vagy, csak még sikeresebb!

Kapcsolatfelvétel