fbpx

Checkpoint 360

A Checkpoint 360 fokos felmérésben 70 vezetői tevékenységről adnak visszajelzést a munkatársak a vezetőnek. 70 vezetői tevékenység 18 készségcsoportba rendezve, 8 vezetői témakörben: a vezetői kommunikációtól kezdve, a delegálás, a bizalom, az iránymutatás témáin keresztül, (egyebek mellett) az alkalmazkodásról, a tanulásról, az egyéni fejlődésről, mások fejlesztéséről kapunk visszajelzéseket a munkatársainktól, a partnereinktől, a vezető-társainktól, és a főnökeinktől.

 

A vezetőfejlesztés, a felmérés céljának meghatározása után, a program előkészítése keretében kommunikáljuk a felmérést a résztvevőknek: bemutatjuk a felmérés menetét, anonim jellegét, a felmérésből készülő riportot, és a felmérés-eredmény visszajelzésére szolgáló, fejlesztési fókuszú beszélgetés ívét.

 

 

A 360 fokos felmérés sok “vélemény” – összességében már reális visszajelzése. Ami fontos: a “vakfoltok csökkentésével” éppen abba az irányba tudunk elindulni a vezetőfejlesztésben / coaching-ban / egyéni fejlesztésben, amit a környezetünkben dolgozók várnak tőlünk.

 

A Checkpoint 360 felmérés ismétlésével, a visszaméréssel arra is rá tudunk nézni, meddig jutottunk, hol tartunk a fejlődésben, mi lett számunkra (és a munkatársaink számára) a vezetőfejlesztés hozadéka?

 

A Checkpoint 360 fokos értékelésben 70 vezetői tevékenységről adnak visszajelzést a partnerek, a beosztott munkatársak és a főnök – számokban és szöveges formában: arról, hogy (a környezete szerint) “mit csinál jól” az értékelt vezető, és mit kellene másként csinálnia. A felmérés keretében adott “szabadszavas” visszajelzések még pontosabb kontextust kreálnak a vezető fejlesztéséhez.

 

A vezetői készségeket, tevékenységet elemző Checkpoint 360 felmérés hátterében a Profiles International több mint 500.000 vezetőt vizsgáló nemzetközi kutatásának eredményei állnak, amely pontosan megmutatta, hogy 8 fő területen összesen 18 vezetői készségcsoport elemzése szükséges ahhoz, hogy feltérképezzük az egyéni vezetői gyakorlat sajátosságait.

 

A 360 fokos felmérések bevezetéséhez, elindításához, buktatóinak elkerüléséhez, a vezetői TÉR folyamat megtervezéséhez, a visszajelzés-kultúra fejlesztéséhez munkatársaink örömmel állnak rendelkezésre!

 

Checkpoint 360 fokos felmérésünk 25 nyelven érhető el, és kitöltése kb. 20 percet igényel.

Kapcsolatfelvétel