fbpx

Rólunk

Profiles International - Imagine Great People

Munkatársakkal kapcsolatos döntéseket hozni csak a megérzéseink alapján?
 

Kompetenciafelméréseink, tesztjeink
 

  • számokkal, adatokkal segítik a jelöltek toborzását, kiválasztását,
  • a munkatársak hatékony képzését, fejlesztését és megtartását.

Nemzetközi és magyar

Cégünket 1991-ben alapították az Egyesült Államokban, jelenleg a világ 120 országában több, mint 1800 szakértő foglalkozik ügyfeleinkkel. Értékelő eszközeink 32 nyelven érhetők el. A magyar Profiles iroda 2000-ben egyike volt az első európai képviseleteknek. Időközben széleskörű tapasztalatot szereztünk a legtöbb iparágban (bankok, biztosítók, gyártó, termelő, szolgáltató és kereskedő cégek), miközben számtalan hazai kis-, közepes- és nagyvállalatnak segítettünk az “emberi erőforrás” menedzsmentjében.

Miért érdemes velünk dolgozni?

Felméréseink révén innovatív HR-tanácsadói (tréning, coaching, szervezetfejlesztési) szolgáltatásokat nyújtunk, ezzel jelentős versenyelőnyhöz juttatva ügyfeleinket. Objektív, validált tesztjeink használatával minden munkakörbe a leginkább rátermett jelölt kerülhet kiválasztásra, és a szervezetek személyre szabottan fejleszthetik munkatársaikat és vezetőiket.
Felméréseink, és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások díjmentesen kipróbálhatóak.

Megbízhatóság

Nemzetközi kutató-csapatunk által fejlesztett értékelő központunk (az online Profiles Assessment Center) segítségével kimagasló megbízhatóságú információt nyújtunk a munkatársak hatékonyságának növeléséhez, és a jelöltek várható teljesítményének előrejelzéséhez. Kompetencia-felmérés alapú fejlesztéseink klasszikus tréningek és coaching formájában teljes mértékben szervezetre, vállalati kultúrára, csapatra szabhatóak, a vezetők és a munkatársak egyéni fejlesztési igényeihez igazodnak.

Kik vagyunk?