fbpx

Dolgoznál nálunk?

Tanácsadó kollégáink vállalati ügyfelekkel, HR-es munkatársakkal és vezetőkkel dolgoznak együtt: munkánk része a folyamatos kapcsolattartás és a különböző fejlesztési projektek megvalósítása. Tanácsadási szolgáltatásunk a kompetencia-felmérésekből kinyerhető információra épül – legyen szó akár a munkatárs-kiválasztási folyamat hatékonyságának a javításáról, a jelöltek egyéni kapacitásainak feltérképezéséről, vagy a meglévő munkatársak fejlesztési fókuszainak pontos, objektív meghatározásáról.

 

Amikor felkeltettük a partnerünk érdeklődését a szolgáltatásaink iránt, közösen keresünk megoldásokat a különböző szervezeti kihívásokra, ötletelünk, sokat beszélgetünk személyes és stratégiai, üzleti témákról, egyéni és csoportos visszajelzéseket adunk a felmérések eredményéből, szervezetfejlesztési projekteket állítunk össze, tematikus-, soft-skill tréningeket valósítunk meg, coach-olunk, assessment center-eket, development center-eket építünk fel. A projektek végén visszajelzést kérünk és visszajelzést adunk a programjainkról.

 

Profiles tanácsadóként, trénerként, coach-ként azt kérjük / várjuk tőled, hogy legyél nyitott másokra, te magad is legyél oké saját magaddal, legyél tudatos a saját működéseddel kapcsolatban, szeresd, amit csinálunk, legyen számodra is fontos, hogy adjál másoknak, de tudjál segítséget is kérni, ha elakadsz. Állj bele határozottan, magabiztosan a nehezebb helyzetekbe, vállald fel a véleményedet, akarj te magad is tanulni, legyél nyitott a változásra és a változtatásra, és fogadd el, hogy a másik olyan, amilyen.

 

A tanácsadói projektjeink megvalósításához fontos a sales – azaz, hogy add el magad: legyél hiteles, érdeklődő, maximálisan üzleti fókuszú, és bátran kezdeményezz, ha van egy javaslatod!

 

Magadra ismersz? Várjuk jelentkezésedet a karrier@profiles.hu címen!