fbpx

Szabadságra mentem…

Nem kicsit drukkolunk, hogy a mókusod kiszabaduljon a mókuskerekéből, hogy legyen neked is lehetőséged magad mögött hagyni az egész éves rohanást, a kismilló stresszhelyzetet, ezért hoztunk egy gyűjteményt a kikapcsolódáshoz. Ha ismered a ProfileXT felmérésünket, akkor az alábbi érdeklődési körök, motivációs faktorok is ismerősek lesznek – nézz rá ezekre out-of-office is: 

 

Vállalkozó szellemből szeretsz versenyezni és meggyőzni másokat?


Jöhet minden, ami adrenalin, ami kaland, ami felfedezés és kipróbálás: szabadulószobás program, vacsoracsata, póker, teljesítménytúra, Balaton körbetekerés és társai! Ha két program között van rá idő, az se lenne utolsó dolog, ha némi láblógatás, relax, chill is beleférne a táncrendbe. 

 

 

 

Ha a másik ember jól-léte a fontos…


Odafigyelés, törődés, gondoskodás, vendéglátás – ez mind szép és jó. Csak szólunk előre, akkor leszel bajban, ha a saját magad kényeztetése, a saját magaddal törődés elmarad. Biztosan fantasztikus dolog egész évben mások közelében lenni, de a nyaralás jó alkalom lehet egy kis befelé nézésre is – ne feledkezz meg erről se! 

 

A kreatív ember imád alkotni:


A változatosság gyönyörködtet – tény és való. Ne hagyj ki semmit, csodálj meg mindent, ami szembe jön a szabadság alatt – szervezd amilyen színesre csak lehet ezeket a napokat.

 

A Mechanikai érdeklődésű ember egész évben tesz, vesz, jön, megy, szerel, csinál valamit, az Adminisztratívnál rend a lelke mindennek, a Tudományos-szakmai pedig non-stop kutat, elemez, összefüggéseket keres – és nagy valószínűséggel jó előre kitalálja, megtervezi ezeknek a napoknak minden részletét. Nekik mit javasolnál a szabadság idejére?

 

 

E-mail olvasás? Laptop nézegetés? Telefonok?

Készülj fel előre: irányítsd át a leveleket (ez nem ugyanaz, mint az out-of-office funkció), hagyd otthon a laptopot (ha megoldható), és fogd vissza a telefon simogatását, mielőtt elkopik a képernyő, vagy megszűnik az ujjlenyomatod. Ha lassítanál, örömmel küldünk mindfulness gyakorlatokat, ha nagyobb stabilitásra vágysz, nézz szét nálunk reziliencia témában!

 

Tetszett amit olvastál?

Próbáld ki termékeinket, vagy vedd igénybe tanácsadói szolgáltatásainkat! Szolgáltatásainkkal megismerheted kollégáid rejtett tartalékait, és személyre szabottan fejlesztheted őket, ezzel növelve az elkötelezettségüket!