Vezetői tréning

Vezetői tréningjeink eredményeképp lesz vezető, aki nem egyből változik, és ez nem baj, mert a megerősítés révén válik magabiztossá, azonnali pozitív hatást gyakorolva a környezetére. Lesz vezető, aki változik.

DE VIGYÁZAT! „Látom, tréningen voltál…” – amikor a vezető valami újat hoz a hétköznapokba, gyakran ez a visszhangja. Így az új nem lesz elég hiteles. A mi dolgunk, hogy a vezető viselkedésének változása:

 

1. tudatosságon alapuljon:

egyrészt a saját önismerete, másrészt mások „értése” révén

 

2. testhezálló és vállalható legyen:

kompetenciaelemző előkészület, a résztvevők „egyéni” igényeihez alakított topicok és struktúra nyomán csak olyat adunk, amit mindenki szívesen haza is visz

 

3. hamar észlelhető és hatékony legyen:
  • megtanítjuk, hogy felismerje a szituációt, mikor kell másként „működnie”,
  • megtanítjuk, hogyan,
  • megmutatjuk, milyen kihívásokkal kell szembenéznie, ami elrettenti a változástól és
  • felkészítjük annak áthidalására
4. kitartó maradjon:

Különböző „végigcsinálási” technikákkal segítjük, hogy a változtatása hosszútávon épüljön be a mindennapokba. Mindez kemény munka, de nagy eredményt kevés munkával nem lehet elérni. És minden változást csak kis lépésekkel szabad elkezdeni, a tartósság kulcsa a fókuszálásban rejlik. Ebben is segítünk, a vezetők kezét nem engedjük el, segítünk gyakorlatba ültetni a tréningen tanultakat on the job coachinggal, illetve a résztvevők visszanéző, best practice sharing programjával.

 

Kíváncsi a részletekre?

 

Töltse ki a lenti űrlapot tájékoztatásért szolgáltatásunk részleteiről és díjmentes kipróbálási lehetőségeinkről!

Kapcsolatfelvétel